Transport Online - AB Texel neemt J.H. Bok Transport over

AB Texel neemt J.H. Bok Transport over

AB Texel neemt J.H. Bok Transport over
23-06-2014 14:07 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur De Redactie

OUDESCHILD/SNEEK - J.H. Bok Transport, gespecialiseerd in het veevoertransport, gaat verder als onderdeel van AB Texel. De familie Bok uit Sneek, de eigenaren van J.H. Bok Transport B.V., en AB Texel hebben overeenstemming bereikt over de overname van alle aandelen in Bok Transport. Voor beide bedrijven biedt deze stap de mogelijkheid om de activiteiten op het gebied van veevoer samen verder uit te bouwen.

Bok Transport is opgericht in 1928 en is met 31 bulkauto's gespecialiseerd in het vervoer van veevoer. Haar hoofdvestiging staat in het Friese Sneek. 'Met deze stap ligt verdere groei van de activiteiten van Bok Transport in het verschiet.' aldus directeur de heer Johannes Nieuwland. 'Daarnaast is de werkgelegenheid van onze medewerkers geborgd.' Bij J.H. Bok Transport werken 52 mensen.

Voor AB Texel is de overname van de aandelen van Bok een kans om de dienstverlening op het gebied van veevoer uit te breiden. 'De mensen van Bok hebben veel ervaring in het transport van veevoer.' aldus Dennis Wetenkamp, directeur van AB Texel. 'De ervaring en het netwerk van J.H. Bok Transport vormt daarmee een logische uitbreiding van onze dienstverlening op het gebied van veevoertransport.

Foto's

  • J.Roeland
    AB Texel

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,919
Diesel1,562

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen