Clicky


De Klok Logistics behaalt TAPA-Certificaat Klasse A

De Klok Logistics behaalt TAPA-Certificaat Klasse A
23-06-2014 09:56 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

NIJMEGEN - De Klok Logistics uit Nijmegen heeft het TAPA Certificaat Klasse  A  behaald, het hoogste niveau van certificering op het gebied van veiligheid en risicoafdekking in de transport- en logistiek sector.

De logistiek dienstverlener uit Nijmegen is trots op het behaalde certificaat. Directeur Remco Vos van De Klok Logistics: “veiligheid van en controle op de goederen van onze klanten hebben absolute prioriteit in onze  operationele processen en in onze dienstverlening. Dit is dan ook een mooi compliment en een beloning voor ons bedrijf en de medewerkers die zich dag en nacht voor de volle 100 % hiervoor inzetten”.

De Klok Logistics is een specialist in de Benelux op het gebied van fijnmazige distributie. Het bedrijf opereert vanuit 1 centrale overslag in Nijmegen en heeft 100 voertuigen op de weg.

TAPA

De internationale belangenorganisatie TAPA (Transported Asset Protection Association) richt zich op verbetering van veiligheid en het terugdringen van criminaliteit binnen het goederenvervoer.

Een TAPA-certificaat is een erkende standaard voor vrachtbeveiliging die de zekerheid geeft dat aan de vastgelegde eisen wordt voldaan om een veilig netwerk en een veilige opslag van waardevolle goederen te waarborgen.