Transport Online - Michael Schumacher uit coma

Michael Schumacher uit coma

Michael Schumacher uit coma
16-06-2014 12:00 | Sport | auteur De Redactie

AMSTERDAM - Michael Schumacher is uit coma en heeft het ziekenhuis in Grenoble verlaten. Dat heeft het management van de voormalige Formule 1-coureur maandag bekendgemaakt. Hoe de toestand van de Duitser precies is, is onduidelijk. Volgens de Duitse krant Bild zijn Schumachers ogen open, kan hij stemmen horen en reageert hij op bewegingen.

Volgens manager Sabine Kehm volgt voor Schumacher nu een 'lange periode van herstel'. "Voor de toekomst vragen we begrip voor het feit dat zijn verdere herstel buiten de openbaarheid plaatsvindt." Kehm maakte niet bekend waar Schumacher revalideert, maar inmiddels is duidelijk dat hij in het academisch ziekenhuis in het Zwitserse Lausanne ligt.

Schumachers familie bedankt in de verklaring verder alle artsen, verplegend personeel en therapeuten die hem in Grenoble behandelden. Ook alle mensen die 'Michael het beste toewensten' worden bedankt. "Ze hebben hem zeker geholpen."De 45-jarige Schumacher was eind december na een skiongeluk in coma geraakt en lag sindsdien in de universiteitskliniek van Grenoble. Eind januari werd begonnen hem daaruit te halen, in april werd duidelijk dat hij af en toe bij bewustzijn was. (Novum)

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,876
Diesel1,504

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen