Clicky


File A2 door ongeval bij Maastricht

File A2 door ongeval bij Maastricht
11-06-2014 16:05 | Ongevallen | auteur De Redactie

MAASTRICHT - Op de A2 bij Maastricht is een vrouw bekneld geraakt in haar auto nadat zij achterop een stilstaande vrachtwagen was gebotst. Dat meldt de politie woensdagmiddag. Ze is zwaargewond afgevoerd naar een ziekenhuis. Haar medepassagier, ook een vrouw, liep minder ernstige verwondingen op.

Een traumahelikopter was naar de plek van het ongeval gekomen, maar hoefde niet in actie te komen. "Niemand is met de helikopter meegegaan", aldus een woordvoerder van de politie.

De snelweg is richting België bijna volledig afgesloten. "Er is een rijstrook open dus het verkeer rijdt wel. We zijn bezig met het regelen van een omleiding", zegt de woordvoerder. De afsluiting zal volgens hem nog enige tijd duren, omdat de politie onderzoek gaat doen naar de oorzaak van het ongeval.

De ANWB meldde rond 15.40 uur dat er zo'n zes kilometer file voor Maastricht stond. "Het is op dat punt de laatste tijd sowieso druk vanwege werkzaamheden aan een tunnel in de A2. Maar door de aanrijding groeit de file nu sneller." (Novum)