Transport Online - Scania G 450 vierasser met 85 ton/meter kraan bij Actie Radius

Scania G 450 vierasser met 85 ton/meter kraan bij Actie Radius

Scania G 450 vierasser met 85 ton/meter kraan bij Actie Radius
10-06-2014 09:18 | SCANIA | auteur De Redactie

De 13 liter Scania Euro 6 motoren hebben een demper die qua formaat identiek is als de voorgaande Euro 5 dempers. In het bijzonder bij specialistische voertuigen en meerassige configuraties is het daarom een goed argument om een Scania chassis als basis te kiezen. Er is optimaal ruimte aan het chassis voor de opbouw, wat ook Actie Radius heeft doen besluiten om een Scania G 450 LB8x2*6HNB aan te schaffen.

De 450 pk Euro 6 motor behoort al weer tot de tweede generatie Euro 6 motoren die Scania op de markt aanbiedt. De compacte demper en het modulaire systeem van Scania maakt het mogelijk  om bijvoorbeeld een kraan met toebehoren compact en eenvoudig op te bouwen. Het nieuwe voertuig van Actie Radius is voorzien van een 85 ton/meter kraan van Hiab met een gieklengte van 16,5 meter. Op deze afstand kan de kraan nog circa 4.100 kg tillen.

Verder is er een Scania CG19 Highline cabine, luchtvering rondom en een lage chassishoogte. Met normale banden (315/70R22.5) is de schotelhoogte slechts 1.15 meter. Dit is mede bereikt door de goede afstemming tussen Scania en HIAB en het klantspecifieke ultralage hulpframe van HIAB. De gestuurde naloopas zorgt voor een korte draaicirkel en optimale wendbaarheid met een trailer. Dankzij het ADR FL certificaat kan het voertuig maximaal worden ingezet.

Actie Radius speciaal transport & koeriers B.V. is een transportbedrijf met de filosofie van een koeriersbedrijf. Dat verklaart tevens de naam. Door de diversiteit van het wagenpark is Actie Radius in staat om zowel documenten en kleine pakketten als gevarengoed en zware machines te vervoeren. Door de ligging in het economische hart van Nederland, het Rotterdamse havengebied, zijn er veel opdrachtgevers in de chemische en petrochemische industrie.

Ook vele toeleveranciers voor deze industrie behoren tot de klantenkring. Maar de activiteiten liggen ook ver buiten dit gebied . Dankzij het omvangrijke netwerk kunnen zendingen wereldwijd op elke plaats van bestemming worden afgeleverd. Groot of klein, met of zonder spoed.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 10 mei t/m zondag 16 mei

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,900
Diesel1,524

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen