Clicky


Twee gestuurde Krone Polyester-Steel’s voor Trans-Imex

Twee gestuurde Krone Polyester-Steel’s voor Trans-Imex
07-06-2014 10:11 | Trailers | auteur De Redactie

VEGHEL - Wezenberg Trailers heeft ook de tweede bestelling geleverd aan Trans-Imex uit Veghel. Ditmaal twee nieuwe gestuurde Krone Polyester-Steel’s. De opleggers zijn uitgevoerd met Trans-Imex reclame.

De opleggers bevatten een Carrier Maxima 1300 diesel/elektrisch met start-stopsysteem en een Dhollandia achtersluitende laadklep met een draagvermogen van 2000 kg en een plateaulengte van 2200 mm. Tevens is de laadklep voorzien van rol-stops en een afstandbediening in het dak. Het geheel is afgesloten d.m.v. een geïsoleerde topklep boven de laadklep. Verder bevatten de opleggers: bindrail in de zijwand en twee lading stuwbalken.



Trans-Imex, gevestigd in Veghel, richt zich voornamelijk op het transport in de foodsector. Distributiecentra en supermarkten worden dagelijks bevoorraad met verse goederen, voornamelijk (panklare) groenten en (bewerkt) fruit. Trans-Imex beschikt ook over een logistiek op-en overslag centrum. Daarnaast is Trans-Imex BV vervoerder van bouwmaterialen voor de bouwmarkten.