Penske Logistics beloond met Ford World Excellence Award

Penske Logistics beloond met Ford World Excellence Award
06-06-2014 17:21 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

READING(VS) - Penske Logistics is door Ford Motor Company beloond met een World Excellence Award voor de prestaties die de logistieke dienstverlener heeft geleverd. Dit is Penske Logistics’ vierde World Excellence Award voor supply chain oplossingen en logistieke diensten voor de automotive branche.

Dit jaar werden er 51 prijzen uitgereikt. Gouden en zilveren onderscheidingen waren er voor leveranciers die in 2013 uitzonderlijke prestaties op het gebied van kwaliteit, bevoorrading en kosten hebben laten zien. Penske Logistics ontving zilver, wat inhoudt dat de logistieke dienstverlener door zijn prestaties tot de 15 procent van best scorende leveranciers behoort.

Penske Logistics biedt een breed scala aan diensten voor supply chains aan Ford Motor Company, waaronder logistieke oplossingen in Noord-Amerika voor de bedrijfsactiviteiten op het gebied van assemblage, aandrijfsystemen en carroseriebouw. In Zuid-Amerika ondersteunt Penske Ford door het beheren van distributiecentra voor onderdelen en door het leveren van onderdelen aan Ford dealers in Brazilië. Penske beheert de transportdiensten voor service parts in heel Europa.

“Ik ben trots op onze medewerkers die door hun inzet en de duurzame resultaten die ze voor onze klanten weten te behalen deze prestigieuze prijs hebben verdiend”, aldus Marc Althen, Logistics President bij Penske. “Wij zijn Ford zeer erkentelijk voor deze erkenning en de wereldwijde samenwerking.”

“Gelukswensen voor al onze partners die zich hebben onderscheiden door hun inzet in ons samenwerkingsverband om wederzijdse groei te bewerkstelligen,” zegt Mark Fields, Chief Operating Officer bij Ford. “Onze leveranciers zijn van essentieel belang om ons One Ford-plan tot een succes te maken en een bijdrage te leveren aan onze missie het tempo van onze vooruitgang te versnellen, nog meer producten en innovaties op te leveren, waardoor we meer groei creëren en onze onderneming positioneren voor de toekomst.”Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Rijverboden