Clicky

 
Transport Online - Vrachtwagen door geleiderail en in brand op A1 [+foto]

Vrachtwagen door geleiderail en in brand op A1

Vrachtwagen door geleiderail en in brand op A1 [+foto]
04-06-2014 17:36 | Ongevallen | auteur De Redactie

OLDENZAAL - De A1 tussen De Lutte en Oldenzaal is vanaf vanmiddag gestremd vanwege een zwaar ongeluk met een vrachtwagen en een personenauto. Hierbij liep de 57-jarige bijrijder van de personenauto ernstige brandwonden op. De 21-jarige bestuurder raakte licht gewond. Beide komen uit Hengelo. De 36-jarige vrachtwagenchauffeur uit Polen bleef ongedeerd.

Het ongeluk gebeurde omstreeks 16:30 op de rijbaan richting Oldenzaal. Door nog onbekende oorzaak kwamen de twee voertuigen met elkaar in botsing en belandden ze in de middenberm. De vrachtwagen en de auto vlogen vervolgens in brand.

Omstanders die het ongeluk zagen gebeuren grepen direct in. Gezamenlijk lukte het hen om de betrokkenen, ondanks het brandgevaar, uit de voertuigen te krijgen. Niet alle hulpverleners zijn bij de politie bekend omdat ze kort na het ongeval verder reden. De politie roept hen daarom op zich te melden wanneer blijkt dat ze toch (brand)wonden hebben of gebruik willen maken van slachtofferhulp.

De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval. Getuigen kunnen hieraan een belangrijke bijdrage leveren. Daarom vraagt de politie mensen zich te melden waneer ze iets gezien hebben, wellicht met behulp van een dashboard camera.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,084
Diesel2,084

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden