Clicky


Logwin en Nunner Logistics werken samen in Nederland

Logwin en Nunner Logistics werken samen in Nederland
28-05-2014 17:14 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

GREVENMACHER - De twee internationaal actieve logistieke dienstverleners Logwin en Nunner Logistics hebben besloten in de toekomst in Nederland nauwer samen te werken. Daartoe werd door beide ondernemingen een samenwerkingsovereenkomst ondertekend.

Sinds 1996 worden door Logwin in Nederland zee- en luchtvrachtdiensten aangeboden. Veel klanten zijn afkomstig uit de sector handel en machinebouw. Om aan de toenemende vraag te kunnen voldoen en om diensten die tegemoetkomen aan de behoeften van deze belangrijke markt binnen Europa te kunnen leveren, zal Logwin nu zijn positie door deze samenwerking versterken.

Nunner Logistics richt zich vooral op klanten uit de automobielsector, de hightech en de chemische sector. Het Nederlandse bedrijf, dat gevestigd is in Helmond, beschikt over 27 jaar ervaring in Nederland in de logistieke branche.

Gevestigde partners

Nunner Logistics en Logwin hebben ook in het verleden al met succes samengewerkt. De klanten van beide partners kunnen van deze nieuwe samenwerking profiteren: Nunner Logistics kan nu ook gebruik maken van de zee- en luchtvrachtdiensten en van het wereldwijde Logwin-netwerk en Logwin kan het eigen aanbod in Nederland nu met transport- en logistieke producten en diensten van het logistieke bedrijf Nunner uitbreiden. De klanten van beide ondernemingen kunnen daardoor in Nederland nu gebruik maken van een compleet dienstverleningsaanbod in de logistieke branche.