Clicky


Laatste P&W verslaat nog net Humberto Tan

Laatste P&W verslaat nog net Humberto Tan
24-05-2014 10:22 | Showbizz | auteur De Redactie

AMSTERDAM - De allerlaatste aflevering van Pauw & Witteman heeft vrijdagavond nog nipt van RTL Late Night gewonnen. De talkshow van Jeroen Pauw en Paul Witteman haalde 989 duizend kijkers, het programma van Umberto Tan haalde 947 duizend. Dat blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek. De twee programma's werden alom gezien als elkaars concurrenten.

P&W, dat een twee uur durende compilatie was van de afgelopen acht jaar, wist een marktaandeel van bijna 25 procent te behalen. RTL Late Night haalde met het interview met prinses Irene een martkaandeel van 20 procent. De shows eindigden daarmee op een zesde en negende plaats in de kijkcijfertoptien van vrijdag.



Het achtuurjournaal behaalde zoals gewoonlijk de eerste plaats met 1,7 miljoen kijkers. Goede Tijden, Slechte Tijden tikte bijna de 1,5 miljoen aan. Alles Mag op Vrijdag trok 1,3 miljoen kijkers en Flikken Maastricht eindigde met ruim 1,1 miljoen kijkers op de vierde plek. De top vijf wordt gecompleteerd door Hart van Nederland, dat ruim een miljoen kijkers trok. (Novum)