Clicky


Nieuwe demo’s voor MAN Nederland Dealer B.V.

Nieuwe demo’s voor MAN Nederland Dealer B.V.
23-05-2014 11:38 | M.A.N. | auteur De Redactie

NIJMEGEN - MAN Nederland Dealer B.V. heeft drie nieuwe demonstratievoertuigen in gebruik genomen. De MAN-trucks hebben ieder een specifieke uitvoering, waarmee de veelzijdigheid en het technisch hoogwaardige karakter van MAN extra wordt benadrukt. Uiteraard zijn de MAN’s TGS en TGX uitgerust met een schone Euro 6-motor, automatische transmissie, airconditioning, standkachel en een slaapcabine.

Klanten kunnen nu bij de vestigingen van MAN Nederland Dealer uitgebreid kennismaken met nieuwe demonstratievoertuigen die geschikt zijn voor zeer uiteenlopende doeleinden. Zo is er bijvoorbeeld een nieuwe MAN TGS 18.400 BLS met LX-cabine beschikbaar die is uitgevoerd als ‘Distributie Demo’ voor nationale inzet.

Omdat veiligheid steeds belangrijker wordt in de vervoersbranche, is er ook een MAN TGX 18.440 BLS met CLX-cabine die speciaal is uitgevoerd als zogenoemde ‘Safety Demo’. Deze MAN is voorzien van geavanceerde veiligheidsvoorzieningen zoals Adaptive Cruise Control (ACC) en Lane Guard System (LGS).

Speciaal voor klanten die gebruikmaken van kiep trailers heeft MAN Nederland Dealer B.V. een speciale ‘Power Take Off Demo’ in de vorm van een MAN TGX 18.440 BLS met riante XLX-cabine. Dit nieuwe demonstratievoertuig is tevens voorzien van een afzonderlijke TK unit.