Transport Online - Crown sleept IFOY Award 2014 in de wacht met QuickPick Remote

Crown sleept IFOY Award 2014 in de wacht met QuickPick Remote

Crown sleept IFOY Award 2014 in de wacht met QuickPick Remote
23-05-2014 09:56 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

MÜNCHEN - Crown, één van de grootste intralogistieke ondernemingen ter wereld, heeft op 19 mei op de vakbeurs CeMAT in Hannover voor de tweede keer op rij een International Forklift Truck of the Year (IFOY) Award gewonnen. Dit jaar ging de prijs naar Crown’s QuickPick® Remote-orderverzameltechnologie, die na een week van praktijktests door de IFOY-jury zegevierde in de categorie ‘magazijntrucks’.

In 2013 won het bedrijf de prestigieuze prijs in de categorie ‘heftruckoplossingen’ voor zijn draadloze InfoLink® managementsysteem voor trucks en bestuurders.

De onafhankelijke jury van internationaal gerenommeerde vakjournalisten was vooral onder de indruk van de innovatie, ergonomische efficiëntie en klantvoordelen van het QuickPick® Remote-systeem. Het systeem vereenvoudigt de handelingen die verricht moeten worden om orders te verzamelen, waardoor de fysieke belasting van de bestuurders afneemt.

Tegelijkertijd nemen de productiviteit en veiligheid tijdens het orderverzamelproces toe. De jury zei dat de uiterst innovatieve en goed doordachte ‘magische handschoen’ met afstandsbediening doorslaggevend was om de prijs aan de Crown GPC 3000 met QuickPick® Remote toe te kennen. Door de intelligente bediening en zeer hoge efficiëntie is QuickPick® Remote een echte innovatie, die als benchmark dient voor alle halfautomatische orderverzameltrucks van de toekomst.

QuickPick®  Remote brengt technologie, workflowefficiëntie en geoptimaliseerde bestuurdershandelingen samen in een natuurlijk, systematisch orderverzamelproces. Dankzij een speciale werkhandschoen met ingebouwde draadloze afstandsbediening kunnen bestuurders hun orderverzameltrucks met een druk op een knop naar de volgende verzamellocatie laten rijden, zodat ze niet steeds op en van het bestuurdersplatform hoeven te stappen. Tegelijkertijd kunnen ze beide handen vrijhouden voor het eigenlijke orderverzamelwerk.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,742
Diesel1,407

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions