Transport Online - Twee nieuwe DAF Euro 6 voor Van der Meijden Transport

Twee nieuwe DAF Euro 6 voor Van der Meijden Transport

Twee nieuwe DAF Euro 6 voor Van der Meijden Transport
22-05-2014 10:49 | DAF | auteur De Redactie

KOUDEKERK AAN DEN RIJN - Twee DAF Euro 6 voertuigen, één CF en één LF, zijn onlangs overhandigd aan Wim en Pieter van der Meijden, beiden werkzaam bij Van der Meijden Transport, door Blom-DSW. De voertuigen worden speciaal ingezet voor distributie vervoer bij Rutex Logistics in Alphen aan den Rijn.

De DAF CF 400 FT 4x2 trekker met de 10,8 liter PACCAR MX-11 motor is uitgerust met zwaailampen, koplampen van onbreekbaar Lexan en Day Time Running Lights voor uitstekende zichtbaarheid. De nieuwe DAF CF is de ideale truck voor het bouwtransport met een zeer comfortabele cabine, die optimaal toegankelijk is, met een nieuw dashboard volledig rondom de chauffeur ontworpen, Luxury Air chauffeursstoel en royale opbergvakken.

De DAF LF 220 FA 4x2 bakwagen met verlengde dagcabine en de zescilinder PACCAR PX-7 motor, is uitgerust met halogeen koplampen, mistlampen, dakspoiler en verstelbare fenders. De nieuwe DAF LF heeft de kleinste draaicirkel in zijn klasse, is flexibel en allround inzetbaar. De LF, het visitekaartje voor elk bedrijf, is optimaal toegankelijk dankzij portieren die wijd open slaan (90 graden).

Beide voertuigen zijn uitgerust met een geautomatiseerde AS Tronic versnellingsbak en de DAF Driver Performance Assistant (DPA), die de chauffeur ondersteunt met ritgegevens.

Wim en Pieter van der Meijden, inmiddels de derde generatie, zorgen samen met 41 gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers voor een flexibele en perfecte manier van transport naar hoofdzakelijk de Benelux en Duitsland van prefab betondelen, zoals liggers, vloeren, wanden en kolommen van diverse afmetingen.

Binnen Nederland neemt van der Meijden Transport met speciaal zwaar transport en het transport ten behoeve van de bouwnijverheid een vooraanstaande plaats in en is het marktleider in het transport van zware lange brugliggers. Mede dankzij een uitgekiende logistieke verwerking van de opdrachten is Van der Meijden Transport in staat om in zeer korte tijd een groot aantal leveringen naar de bouwplaats van de opdrachtgever te realiseren. Van der Meijden Transport zorgt voor alle benodigde vergunningen, ontheffingen en transportbegeleiding.

Foto's

 • Van Regteren
  Van Regteren
 • Heerkens
  Heerkens
 • Marc Eymael
  Veldwezelt Transport
 • Marc Eymael
  Veldwezelt Transport

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,917
Diesel1,564

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen