Transport Online - Nieuwe DAF LF voor AREA Reiniging

Nieuwe DAF LF voor AREA Reiniging

Nieuwe DAF LF voor AREA Reiniging
20-05-2014 16:56 | DAF | auteur De Redactie

EMMEN - Onlangs werd de DAF LF Euro 6 overhandigd aan Albert Smit, Wagenparkbeheerder/ Teamleider werkplaats bij AREA Reiniging, door Reinder Dorenbos, verkoper bij Sent Waninge. Een geweldige combinatie bestaande uit de nieuwe DAF LF 210 FA Euro 6, uitgerust met de viercilinder PACCAR PX-5 Euro 6 motor met verlengde dagcabine en een gesloten Plywood laadbak van De Poel Carrosseriefabriek. De nieuwe DAF LF wordt specifiek ingezet voor minicontainer wisselingen in de gemeenten Coevorden, Emmen en Hoogeveen.

De nieuwe DAF LF met een verlengde dagcabine heeft de kleinste draaicirkel in zijn klasse, biedt een gemakkelijke in- en uitstap, is flexibel en allround inzetbaar. De LF is uitgerust met een geautomatiseerde AS Tronic versnellingsbak, kunststof brandstoftank van 185 liter en een AdBlue-tank van 50 liter, luxe luchtgeveerde chauffeursstoel, airconditioning en de DAF Driver Performance Assistant (DPA).

Voor optimale veiligheid is de LF voorzien van front- en achterzichtcamera’s, extra achteruitrijverlichting in de onderlijn en tweemaal dubbele LED-verlichting op de achter- en zijkant. De verlengde dagcabine geeft de chauffeur, naast extra bewegingsvrijheid, ook extra aflegruimte voor zijn administratie en voor zaken die de chauffeur graag droog en schoon wil houden, wat in een laadbak of kist aan het chassis nog wel eens lastig kan zijn.

AREA Reiniging zorgt sinds 2006 in Coevorden, Emmen en Hoogeveen dagelijks voor de inzameling en verwerking van onder andere restafval van burgers, bedrijven en instellingen. Directeur AREA Reiniging, Drs. Alfride Groenewold, verwoordt exact de intentie van AREA Reiniging: “Elke dag opnieuw rijden onze vakmensen door de straten van Coevorden, Emmen en Hoogeveen. Professioneel en dienstbaar verzamelen zij het huishoudelijk afval en dragen zorg voor de verwerking van dit afval. Ook zetten onze medewerkers zich met passie in voor de professionele reiniging van het openbaar gebied”.

Met 140 gemotiveerde medewerkers en 91 voertuigen zijn zij dagelijks voor ruim 86.000 huishoudens actief in de drie gemeenten in Drenthe. Maar ook voor bedrijven en instellingen biedt AREA Reiniging professionele oplossingen voor afval- en reinigingsvraagstukken.

Tevens beheert AREA vier milieustraten in Coevorden, Emmen, Hoogeveen en Zweeloo.

Albert Smit spreekt over Sent Waninge als een goede en heel betrouwbare partner, met een uitstekende service en een prima prijs/kwaliteitsverhouding. Het onderhoud aan de DAF LF wordt door AREA zelf verzorgd, met gebruikmaking van originele DAF onderdelen.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,687
Diesel1,267

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions