Clicky


Verdachte aangehouden na verkeersongeval A67

Verdachte aangehouden na verkeersongeval A67
11-05-2014 18:09 | Ongevallen | auteur De Redactie

EERSEL - De politie heeft zondagmorgen omstreeks 07:50 uur op de N379 ter hoogte van Eersel een 37-jarige man uit Helden aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij een verkeersongeval dat een klein uur daarvoor plaatsvond op de A67 bij Eersel.

Volgens getuigen botste een auto met hoge snelheid achterop een auto die over dezelfde rijbaan reed, bestuurd door een 30-jarige automobiliste uit Eindhoven. Haar auto belandde vervolgens op zijn kop in de berm. De personenauto die tegen het andere voertuig was opgereden raakte hierdoor ook zwaar beschadigd. Volgens getuigen zouden er twee personen uit het voertuig de benen hebben genomen.

De politie zag even later een persoon met verwondingen in onder andere het gezicht langs de weg lopen ter hoogte van het industrieterrein Haagdoorn. Uit een blaastest bleek hij onder invloed te zijn van alcohol. Hierna werd hij zekerheidshalve naar het ziekenhuis gebracht.

De automobiliste die over de kop sloeg moest met onbekend letsel ook naar het ziekenhuis worden overgebracht. Zij is inmiddels uit het ziekenhuis ontslagen. De voertuigen die bij het ongeval waren betrokken zijn voor verder onderzoek in beslag genomen, meldt de politie.