Clicky


Twee bijzonder DAF XF FAN voor Riethandel Jos van Rees & Zn

Twee bijzonder DAF XF FAN voor Riethandel Jos van Rees & Zn
09-05-2014 18:18 | DAF | auteur De Redactie

GENEMUIDEN - Riethandel Jos van Rees & Zn. B.V. uit Genemuiden is reeds vele jaren een gewaardeerde relatie van Cosmo Trucks. Recentelijk mocht Bjorn Elijzen van Cosmo Trucks in Meppel de tweede nieuwe DAF XF FAN Super Space Cab afleveren aan het familiebedrijf. De opbouw is voorzien van een Hiab 20 tonmeter laadkraan met een gieklengte van 16 meter.

De nieuwe euro 6 DAF voertuigen passen perfect bij dit bedrijf dat altijd in beweging is en oog heeft voor nieuwe ontwikkelingen en ondernemerschap.

De riethandel ,die al sinds 1870 bestaat toen er naast het boerenbedrijf bijverdiend werd met riet snijden, is uitgegroeid tot één van de grotere riethandelaren in West-Europa. Het bedrijf wordt aangestuurd door Jos Van Rees, Jan van Rees en Girbe van Rees. De specialiteit van het bedrijf is de diversiteit qua rietsoorten uit alle delen van de wereld die vaak uit voorraad geleverd kunnen worden. Naast de gereedschappen benodigd voor het rietdekken, worden door heel Nederland en ook daarbuiten tuincentra voorzien van natuurlijke afscheidingen en natuurmatten. Het bedrijf kan daarnaast ook een eigen serie dakramen naar klantenwens leveren.

De bloemen schieten uit de grond, de lente is in volle hevigheid los gebarsten, dus de heren kunnen het ingekochte verse kwaliteitsriet en de beleveringen aan de tuincentra wel aan met deze twee nieuwe aanwinsten.