Clicky


Waylon en Ilse overvallen door gekte Songfestival

Waylon en Ilse overvallen door gekte Songfestival
05-05-2014 09:40 | Buitenland | auteur De Redactie

AMSTERDAM - Waylon en Ilse DeLange zijn op het Eurovisie Songfestival-openingsfeest overrompeld door alle aandacht. "Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt", zei de zangeres zondagavond op de rode loper in Kopenhagen tegen Novum Nieuws. "Ons liedje wordt door iedereen gehumd en gezongen. Het gaat hartstikke goed."

Het zelfvertrouwen van de twee, die als The Common Linnets Nederland vertegenwoordigen op het liedjesfestijn, neemt met de dag toe. Hun liedje Calm After the Storm gaat de kenners steeds meer aanstaan en klimt in de polls. "Fijn dat we zijn gestegen", aldus DeLange. "Het is net de hitparade!"

Tijdens het openingsfeest presenteerden alle 37 deelnemers aan het Eurovisie Songfestival zich. Waylon en DeLange gingen als een van de eersten over de rode loper van het stadshuis. De organisatie hield op die manier rekening met de dodenherdenking in Nederland, want het duo was zo vóór de twee minuten stilte om 20.00 uur weer uit de drukte.

The Common Linnets moeten dinsdagavond in de eerste halve finale aan de bak. Bij succes staan ze zaterdagavond in de eindstrijd van het Eurovisie Songfestival. (Novum)