Transport Online - Chinese boer in kruis gespiest door tak [+foto]

Chinese boer in kruis gespiest door tak

Chinese boer in kruis gespiest door tak [+foto]
01-05-2014 10:58 | Ongevallen | auteur De Redactie

CHINA - Een 43-jarige Chinese boer is in zijn kleine vrachtwagen gespiest door een dikke tak nadat hij frontaal tegen een boom was gereden. De tak zat dwars door de man zijn kruis heen.

Wang Yang was op weg naar huis nadat hij goederen van zijn boerderij afgeleverd had bij een lokale supermarkt in Wuhu in de provincie Anhui. Wang botste frontaal op een boom die dwars over de weg lag. Wang wilde de boom nog ontwijken maar de remmen van zijn vrachtwagentje werkten niet meer.

Eén van de takken boorde zich dwars door de kleine cabine en boorde zich in de stoel van Wang en door Wang's onderlichaam. Wang zat vast genageld aan zijn stoel.

Brandweermannen vertelden dat zij toen zij de deur van de cabine openden en de man er probeerden uit te krijgen pas door kregen dat de man vast zat aan zijn stoel. De brandweer vertelde dat zij nog nooit zo'n verwonding gezien hadden.

Het was zo pijnlijk voor de Chinese boer dat hij moeite had met ademhalen. De man is met tak en al op een brancard naar het ziekenhuis vervoerd en daar is de tak succesvol verwijderd.

Wang ligt nog wel op de intensive care vanwege infectiegevaar maar maakt het verder goed.

Voor een foto klik hier!Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 6 juli t/m zondag 12 juli

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,683
Diesel1,325

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions