Clicky


DKV Euro Service start samenwerking met Koninklijk Nederlands Vervoer

DKV Euro Service start samenwerking met Koninklijk Nederlands Vervoer
30-04-2014 16:55 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

DKV Euro Service, al bijna 80 jaar één van de meest toonaangevende serviceproviders op gebied van wegvervoer en logistiek, maakt bekend dat het intensief gaat samenwerken met Koninklijk Nederlands Vervoer (KNV), de werkgeversvereniging voor het beroepspersonenvervoer. De samenwerking biedt de leden van Koninklijk Nederlands Vervoer Bus, het onderdeel dat de bedrijfstak van touringcarbedrijven vertegenwoordigt, vele voordelen op het gebied van kostenbesparing, optimale controle en gemak.

De leden van KNV Bus bezitten ongeveer negentig procent van de 4500 touringcars in Nederlands, welke jaarlijks 250 miljoen kilometers rijden. Door de aanwezigheid van deze touringcars in binnen- en buitenland, is een samenwerking met DKV Euro Service, met een uitgebreid onafhankelijk netwerk van 54.000 acceptatiepunten in meer dan 42 landen, een logische combinatie.

Gertjan Breij, managing director van DKV Euro Service Benelux: "DKV Euro Service heeft al een zeer lange periode ervaring met touringcars in Europa. Door onze uitgebreide aanwezigheid en de voordelen die wij de KNV Bus leden kunnen bieden, waaronder kostenbesparingen, efficiëntie en continuïteit, is KNV de juiste partner voor DKV. Onze oplossingen, voor bijvoorbeeld tol, brandstof, btw-teruggave en routebepaling, geven de leden en hun chauffeurs de juiste tools in handen om operational excellence na te streven."

Pieter Hofstra, voorzitter van KNV Bus: "Wij willen als moderne branchevereniging meerwaarde bieden aan onze leden. Doordat DKV een uitgebreid pallet aan dienstverlening biedt, samen met gunstige voorwaarden, is het voor ons een interessante partner. Touringcarbedrijven die slim gebruikmaken van de diensten, op het gebied van tol, brandstof en btw-teruggave, kunnen zo aanzienlijk besparen."