Clicky


Vier Iveco Stralis Hi-Way voor Brink XL

Vier Iveco Stralis Hi-Way voor Brink XL
30-04-2014 15:16 | Iveco | auteur De Redactie

HARDENBERG - De heer Lowie Rijkse van Koops Furness Trucks mocht recentelijk aan Brink XL vier nieuwe Iveco Stralis Hi-Way voertuigen afleveren. Deze nieuwe voertuigen van het type Stralis Hi-Way AS440S42TP werden geleverd in twee varianten. Twee voertuigen in low-deck uitvoering en twee voertuigen met standaard schotelhoogte.

De twee Low-deck voertuigen zijn voorzien van een hefschotel, zodat ze eveneens ingezet kunnen worden in het transport van standaard opleggers. Daarmee wordt de flexibele inzetbaarheid van deze twee Iveco's extra vergroot.

Brink XL is een formule van Transportbedrijf Brink te Hardenberg. Brink Transport is een middelgroot transportbedrijf waarbij de logistieke dienstverlening geënt is op samenwerking met de klant op het gebied van transport en op- of overslag van  goederen . Met een modern wagenpark verzorgt het transportbedrijf een breed scala aan nationale en internationale transporten.

De vier nieuwe Iveco's worden ingezet in de regio Goor voor alle voorkomende werkzaamheden. Uiteraard zijn de voertuigen geheel voorzien van de nieuwe huisstijl van Brink XL.

Komende zaterdag 3 mei vindt de officiële overdracht van de voertuigen aan de chauffeurs van Brink XL plaats.