Drie Daf FT XF 460 SC trekkers voor Rosendaal Transport

Drie Daf FT XF 460 SC trekkers voor Rosendaal Transport
28-04-2014 16:08 | DAF | auteur De Redactie

BEEK - Onlangs zijn er drie DAF FT XF.460 SC trekkers door Rosendaal Transport te Beek aangekocht bij Cosmo Trucks in Doetinchem. De eerste twee trekkers werden recentelijk door Henry Berendsen van Cosmo Trucks afgeleverd aan Hans, Stefan en Nardi Rosendaal.

Deze trekkers zijn onder meer voorzien van alarm, standairco, 995L brandstoftank, grote gereedschapskist, achteruitrijsignalering. Uiteraard zijn de fraaie nieuwe DAF's uitgevoerd in de bekende huisstijl van Rosendaal. De auto's zijn voorzien van een reparatie- & onderhoudscontract. Rosendaal Transport kiest voor voor zekerheid en vaste lasten.

Rosendaal Transport is gespecialiseerd in vervoer over de weg in de Benelux, Engeland en Duitsland. Een veel voorkomende activiteit is het ophalen van vracht op verschillende locaties in bijvoorbeeld Duitsland, waarna het weer verspreid wordt in alle hoeken van Nederland. Gelegen in het hart van het knooppunt van drie belangrijke snelwegen (A12, A18 en de Duitse A3) aan de grens met Duitsland, is de vestiging in Beek bij uitstek de geschikte locatie. Transport is slechts een schakel in de gehele logistieke keten. Daarom biedt Rosendaal Transport ook extra diensten aan als Warehousing en Value Added Logistics.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,776
Diesel1,478

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden