Clicky


Scheria rijdt DAF met een nieuwe Lamboo L'idealcar

Scheria rijdt DAF met een nieuwe Lamboo L'idealcar
25-04-2014 09:39 | DAF | auteur De Redactie

STOMPWIJK- Scheria uit Stompwijk heeft onlangs een nieuw voertuig in ontvangst genomen. Een geïsoleerde koel/vries L’idealcar carrosserie, het (koel/vries) huismerk van Lamboo carrosserie uit Zoetermeer. De bak is gemonteerd op een DAF LF Euro 6 chassis, geleverd door BLOM-DSW.

Scheria, de versleverancier van kip-, kalkoen- en wildproducten door heel Nederland. Al meer dan zeventig jaar is er ervaring in de branche van dagverse producten. Begonnen als klein familie bedrijf hebben heeft het bedrijf nu het breedste kipassortiment van Nederland. Scheria staat voor kwaliteit en continuïteit.

Daarnaast wordt er altijd naar een gunstige prijs-kwaliteit verhouding gezocht. De basis ligt bij de kip- en kalkoenproducten maar ook alle aanverwante- en seizoensartikelen zoals BBQ-spiezen in de zomer en wild rond de feestdagen hebben ze voor u in huis. Van een biologisch stukje kip tot een verrassend lapje exotisch wild, Scheria voorziet het. De klantenkring bestaat uit groothandels, de verschillende supermarktketens en de betere (scharrel)slagerijen en poeliers waar kwaliteitsvlees in zowel bulk als consumentenverpakking bezorgt wordt. Er wordt geproduceerd onder de merknaam "Scheria" en tevens onder private labels.

De laadbak is een naadloze polyester carrosserie, in een maatvoering die volledig voldoet aan de wens van de klant. Aan de rechterzijde is een zijdeur gemonteerd. Het RVS achterportaal wordt afgesloten door twee achterdeuren en sluit perfect aan bij de RVS lichtbakken. Achter de deuren is een Anteo laadklep gemonteerd welke is voorzien van een eigen accuset, geplaatst in een RVS kist.

Het interieur bestaat uit een slijtvaste marothaan vloer als bodem. Tegen de zijwanden en kopschot eerst een stootplint voor bescherming en daarboven drie rijen bindrails. De conditionering wordt verzorgt door een Carrier Xarios 600.