Clicky


Politie vindt 35 kilo coke in dubbele bodem auto

Politie vindt 35 kilo coke in dubbele bodem auto
09-04-2014 14:45 | Binnenland | auteur De Redactie

ROTTERDAM - De politie heeft dinsdagavond drie mannen gearresteerd nadat agenten 35 kilo cocaïne in hun auto hadden gevonden. In een woning in Rotterdam werden naast nog eens vier kilo harddrugs een vuurwapen, dure kleding en kostbare sieraden aangetroffen.

Agenten zagen dinsdag in een lopend onderzoek naar drugshandel drie mannen met grote tassen uit een woning aan de Rotterdamse Boezemkade komen en in een auto wegrijden. Ze volgden de auto tot Amsterdam en zetten de wagen daar aan de kant.

De tassen werden in eerste instantie niet gevonden. Uiteindelijk bleek dat de tassen met 35 kilo cocaïne waren verstopt in een geprepareerde ruimte in de bodem van de kofferbak. De inzittenden, twee Rotterdammers van 32 en 40 jaar en een Schiedammer van 36, werden aangehouden.

Later op de avond verlieten twee vrouwen met volle tassen de woning aan de Boezemkade. Die bleken dure horloges en andere kostbare sieraden te bevatten. De vrouwen van 26 en 31 jaar zijn ook gearresteerd. De drugs, het vuurwapen en de dure spullen zijn in beslag genomen, evenals twee auto's. (Novum)