Transport Online - Veolia in beroep tegen gunning ov West-Brabant

Veolia in beroep tegen gunning ov West-Brabant

Veolia in beroep tegen gunning ov West-Brabant
09-04-2014 11:38 | Algemeen | auteur De Redactie

DEN BOSCH - Veolia gaat in beroep tegen het besluit van de provincie Noord-Brabant om het busvervoer in het westen van de provincie te gunnen aan Arriva. Volgens het vervoersbedrijf heeft de provincie 'de regels tijdens het spel gewijzigd', wat in strijd is met de Europese aanbestedingsregels. Dat heeft een woordvoerder woensdag laten weten.

Noord-Brabant liet eerder op de dag weten dat Arriva vanaf december het busvervoer in de regio West-Brabant acht jaar mag verzorgen. Eerder was nog besloten dat het Franse Veolia dat mocht doen, maar tegen die beslissing tekende het Duitse Arriva met succes bezwaar aan. "Er bleek een formulefout te zitten in de berekening om de winnende aanbieder te bepalen", zo schrijft de provincie.

Veolia legt de zaak nu voor aan het College van Beroep voor het Bedrijfsleven. Het bedrijf denkt ook nog na over andere juridische procedures. "We hopen op een snelle behandeling zodat er niet pas na een beslissing volgt als Arriva al is gaan rijden." (Novum)Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,656
Diesel1,301

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions