Clicky


Van der Most Transport koopt haar 100ste D-TEC trailer

Van der Most Transport koopt haar 100ste D-TEC trailer
07-04-2014 11:16 | Trailers | auteur De Redactie

KESTEREN - Onlangs leverde D-TEC voor de honderdste keer een trailer aan Van der Most Transport. Dit transportbedrijf is gespecialiseerd in het wegvervoer van zeecontainers en rijdt al jaren met de multifunctionele containertrailers van D-TEC.

"De aankoop van het 100ste containerchassis is voor zowel D-TEC als Van der Most een belangrijke mijlpaal", aldus D-TEC directeur Gerrit van Vlastuin.

In 1993 was de deelbare Combitrailer de eerste aankoop van Van der Most Transport bij D-TEC. Deze investering werd al snel gevolgd door de aanschaf van multifunctionele D-TEC Flexitrailers. Met de start van de LZV in Nederland was Van der Most ook van de partij met een D-TEC combinatie van 25,25 meter.



Lage onderhoudskosten

Directeur Gert-Jan van der Most is dan ook tevreden over het D-TEC chassis. "Als transporteur is het belangrijk om zo laag mogelijke kosten te hebben. De D-TEC chassis zijn uitermate sterk en verder zijn de lage onderhoudskosten kenmerkend voor de D-TEC’ers." 

Omdat Van der Most Transport een belangrijke afnemer op de Nederlandse thuismarkt is, betrekt D-TEC hen ook bij nieuwe ontwikkelingen aan het containerchassis.