Clicky

 
Transport Online - Talenten in de schijnwerpers tijdens eerste editie van het Rotterdams Havenevenement

Talenten in de schijnwerpers tijdens eerste editie van het Rotterdams Havenevenement

Talenten in de schijnwerpers tijdens eerste editie van het Rotterdams Havenevenement
03-04-2014 09:39 | Haven Nieuws | auteur De Redactie

ROTTERDAM - Op woensdag 7 mei aanstaande vindt de eerste editie van het Rotterdams Havenevenement plaats. Tijdens dit feestelijke event worden maar liefst vier prijzen uitgereikt aan talenten die leren of werken in de Rotterdamse haven. Het Rotterdams Havenevenement is een initiatief van de STC-Group, Deltalinqs, Marine Club Rotterdam en Jong Havenvereniging. Met de organisatie van het Havenevenement willen de initiatiefnemers onderstrepen dat de Rotterdamse haven een fantastische werk- en leerplek is voor talenten van ieder opleidingsniveau.

Vier prijzen

De Rotterdamse haven zit boordevol talenten. Talenten die bijdragen aan het succes van de Mainport en die het verdienen om in het zonnetje gezet te worden. Dit gebeurt tijdens het Rotterdams Havenevenement. Tijdens het evenement worden twee bestaande prijzen (MCR-prijs en Jong Haventalent) uitgereikt en twee nieuwe prijzen (SmartPort Scriptie prijs en Havenwerker van het jaar). De avond vindt plaats in het gebouw van de STC-Group aan de Lloydstraat 300 te Rotterdam.

MCR-prijs

De MCR-prijs is een initiatief van de Marine Club Rotterdam. Deze netwerkorganisatie reikt ook dit jaar een prijs uit aan een talentvolle vierdejaars MBO’er of HBO’er die een echte ambassadeur is voor de haven. 

SmartPort Scriptie prijs

Erasmus SmartPort Rotterdam (kortweg SmartPort) is een initiatief van het Havenbedrijf Rotterdam, de gemeente Rotterdam, Deltalinqs, TU Delft en de Erasmus Universiteit om de band tussen het Rotterdamse haven- en industriële complex en de Erasmus Universiteit te versterken. De SmartPort Scriptieprijs wordt op 7 mei aanstaande uitgereikt aan de beste scriptie van een universitaire student.

Jong Haventalent

Sinds 2009 organiseert de Jong Havenvereniging de verkiezing van Jong Haventalent. De titel gaat jaarlijks naar een jonge professional met een visie op de Rotterdamse haven en de ambitie om daar iets mee te doen. De win­naar van Jong Ha­ven­ta­lent is een jaar lang de am­bas­sa­deur en het rol­mo­del voor jong ta­lent in de haven. Bovendien krijgt het Jong Haventalent de kans zich persoonlijk te ontwikkelen.

Havenwerker van het jaar

De Rotterdamse haven biedt niet alleen ruimte aan talenten op MBO-, HBO- of universitair niveau. Ook zij die op VMBO-niveau betrokken zijn bij het binnenhalen van goederen, dragen bij aan het succes en het imago van de haven. Erkenning hiervan is op zijn plaats, aldus de initiatiefnemers van deze nieuwe prijs: de STC-Group en Deltalinqs. De prijs wordt uitgereikt aan een havenwerker die uitblinkt in collegialiteit, veiligheid, het bereiken van resultaten en die zich een jaar lang in wil zetten als ambassadeur van de haven.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,945
Diesel1,572

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions