Transport Online - AirBridgeCargo start nieuwe B747F dienst

AirBridgeCargo start nieuwe B747F dienst

AirBridgeCargo start nieuwe B747F dienst
03-04-2014 09:33 | Luchtvracht | auteur De Redactie

AirBridgeCargo Airlines (ABC), Rusland's grootste luchtvracht vervoerder, breidt vanaf april haar netwerk in Europa uit met nieuwe routes die Moskou met Malmö in Zweden en Leipzig in Duitsland met elkaar verbinden.

De nieuwe dienst vanaf Malmö naar de luchthaven Sheremetyevo in Moskou is een uitbreiding van de bestaande weekend vlucht met een Boeing 737 vrachttoestel van Atran Cargo Airlines, ook een dochter van de Volga-Dnepr Group. ABC's B747 vrachtvlucht tussen beide steden zal iedere vrijdag plaatsvinden.

“De uitbreiding van onze diensten van en naar Scandinavië betekent dat wij onze klanten een grotere capaciteit en de mogelijkheden kunnen bieden via Moskou naar ons netwerk in Noord Amerika en Azië", zegt Henk-Jan van Keulen, die verantwoordelijk is voor de produkt ontwikkeling in Europa. Hij voegt toe dat de maatschappij er vertrouwen in heeft genoeg inkomende lading te genereren, in het bijzonder vanuit China.

ABC zal eveneens starten met een wekelijkse B747 vrachtvlucht vanaf Leipzig, waarmee de nauwe band van de Volga-Dnepr Group met deze luchthaven nog sterker wordt. De Volga Dnepr Group is nadrukkelijk aanwezig in Leipzig, waar het geïnvesteerd heeft in een moderne onderhouds- en reparatiefaciliteiten voor diverse typen vliegtuigen. Ook AirBridgeCargo's vlucht op dinsdag zal klanten een betere aansluiting geven op de verbinding naar steden in het Verre Oosten.

“Het toevoegen van Leipzig aan ons groeiende netwerk, onderstreept de ABC's betrokkenheid bij deze luchthaven en geeft het belang aan als belangrijk luchtvracht knooppunt in Oost Europa", aldus Andrey Andreev, hoofd produkt ontwikkeling in Duitsland en Oost Europa.

Denis Ilin, president directeur van AirBridgeCargo, zegt: "Deze nieuwe diensten naar Malmo en Leipzig zullen onze positie op de Europese markt versterken en onze klanten een grotere keuze geven in betrouwbaar luchtvrachtvervoer. Wij kijken momenteel naar andere nieuwe routes om ons netwerk van en naar Europa nog verder uit te breiden."Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,744
Diesel1,409

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions