Clicky


 


KNSB heeft meer tijd nodig voor Icedôme

KNSB heeft meer tijd nodig voor Icedôme
02-04-2014 15:36 | Sport | auteur De Redactie

AMSTERDAM - Er is meer tijd nodig om de gunningsovereenkomst met het Icedôme af te ronden. Dat schrijft de KNSB in een interne brief waar Omrop Fryslân de hand op heeft weten te leggen. In september werd een traject ingezet met als doel om voor 1 april de zaakjes op orde te hebben, maar dat is niet gelukt.

Volgens woordvoerder Huub Snoep is het overleg wel in een afrondende fase beland. Meer wil hij echter niet melden in de brief. "De afgelopen en komende dagen zijn cruciaal in het proces. KNSB en NOCNSF zijn zich zeer bewust van de verantwoordelijkheden die zij op dit dossier hebben, ook naar intern toe", schrijft hij. Juist vanwege deze verantwoordelijkheden 'is het niet raadzaam jullie nu meer uit het overleg te melden'.

Over Icedôme is veel te doen geweest. De ijsbaan in Almere won het recht om de komende tien jaar het nationale trainingscentrum van de KNSB te worden ten koste van Thialf en de eveneens nieuw te bouwen baan Transportium in Zoetermeer.

De afgelopen dagen deden berichten de ronde dat de Almeerse ijsbaan de begroting niet rond krijgt. Als de plannen eventueel moeten worden aangepast stappen Thialf en Transportium waarschijnlijk naar de rechter om een nieuwe gunningsstrijd af te dwingen. (Novum)

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,263
Diesel2,092

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats