CTS GROUP finalist verkiezing beste onderneming van Noord-Holland

CTS GROUP finalist verkiezing beste onderneming van Noord-Holland
01-04-2014 13:44 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

NIEUW-VENNEP - CTS GROUP in Nieuw-Vennep heeft de finale bereikt (top 10) van de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland MKB Groot (OVNH) 2013-2014 welke gehouden wordt op 7 mei aanstaande in de Philharmonie te Haarlem.

CTS GROUP zit nu bij de Top 10 van MKB Groot en strijd om de titel Beste Onderneming van Noord-Holland 2013/2014. De jury heeft de genomineerde bedrijven compleet doorgelicht wat betreft goede jaarcijfers, innovatie, milieu- en maatschappelijk beleid en personeelsbeleid.

Alle genomineerden van de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland maken tegelijkertijd kans op de Publieksprijs. Die wordt dezelfde avond toegekend aan de finalist met de meeste stemmen. Het stemmen verloopt via de website van de Ondernemingsverkiezing. 

CTS GROUP is dé specialist in Europese distributie. GROUP staat voor logistiek en transport waarbij persoonlijke service, flexibiliteit en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Vanuit de strategische ligging vlakbij Schiphol zorgen wij voor compleet pakket: fulfilment, orderpicking, voorraadbeheer, fijnmazige distributie en Europese groupage.

CTS GROUP is in alle West - Europese landen vertegenwoordigd middels eigen kantoren of dedicated partners. Vanuit het hoofdkantoor in Nieuw-Vennep, tevens grondlegger, wordt zorgvuldig gewaakt over het kwaliteitsniveau van het Europese netwerk.NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,767
Diesel1,457

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden