Clicky


 


CGI bekroond met award op Esri Partner Conference in Palm Springs

CGI bekroond met award op Esri Partner Conference in Palm Springs
31-03-2014 10:05 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

Esri heeft zakelijk dienstverlener CGI een award uitgereikt voor een IT-applicatie die de status van het Nederlandse spoor weergeeft en in opdracht van ProRail is ontwikkeld. CGI is partner van Esri Nederland. Elk jaar worden partners onderscheiden die de missie van Esri, het gebruik van Geografische Informatie Systemen (GIS) bevorderen, in praktijk brengen.

Hoogwaardige toepassingen

Jack Dangermond, oprichter en eigenaar van Esri, vertelt over de awards: “We benadrukken graag wat mogelijk is met GIS-technologie in combinatie met de uitstekende oplossingen en diensten die onze partners bieden. De awards op de Esri Partner Conference bekronen hun uitstekende werk. Deze partners lossen problemen op en breiden de voordelen van het Esri-platform uit door hoogwaardige toepassingen te ontwikkelingen voor de overheid, het bedrijfsleven of het milieu.”

Internal Web Application

CGI won een award in de categorie ‘Internal Web Application’. Het project waar deze onderscheiding naar verwees is het systeem SIGMA, ontwikkeld samen met ProRail: de organisatie die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling, het onderhoud en veiligheid van het Nederlandse spoorwegnet. De IT-applicatie is gebaseerd op ArcGIS for Server en geeft medewerkers van ProRail en haar aannemers (zoals technisch ingenieurs) de mogelijkheid om de status van het spoor in te zien. Een state-of-the-art IT-oplossing waarmee alle ontwerpgegevens en meetgegevens over de ligging, hoogte, verkanting, wisseltypes van het spoor kunnen worden opgeslagen, geanalyseerd en gedeeld.

Meerwaarde creëren

Esri Nederland is blij met de prijs voor CGI zoals die op de Esri Partner Conference is uitgereikt. Jort Engels, partnermanager: “Deze award is een bekroning van het partnerschap tussen CGI en Esri in Nederland. Dit laat zien dat een partner de kracht van het ArcGIS-platform gebruikt en daarmee meerwaarde creëert voor de klant. Ook in de toekomst gaan we samen met CGI verder met het leveren van oplossingen aan onze klanten. Een voorbeeld is het gebruik van realtime data in het platform via Esri’s Geo Event Processor. Op basis daarvan kan een ‘live’ operationeel beeld worden gecreëerd. CGI heeft hier inmiddels de nodige kennis van opgebouwd en ervaring mee opgedaan.”

De award is tijdens de Esri Partner Conference 2014 uitgereikt door Jack Dangermond aan Robert Voŭte. Practice Leader Geo-ICT van CGI. Robert: “Wij hebben al meer dan tien jaar een partnerschap met Esri en wij zijn nog steeds erg tevreden met onze samenwerking, die met de jaren steeds succesvoller wordt. Wij zijn dan ook erg trots dat we de “Private (Internal) Web Application” award hebben gewonnen met het SIGMA systeem, waarbij we door samen te werken met ProRail een IT-oplossing hebben ontwikkeld waarmee de status van het spoor inzichtelijk is. Wij zien dit als een erkenning van onze wereldwijde expertise op het gebied van GEO-ICT en kijken uit naar een nieuw succesvol project.”

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,263
Diesel2,092

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats