Clicky


Lamboo levert plywood carrosserie aan AL Transport Nieuwegein

Lamboo levert plywood carrosserie aan AL Transport Nieuwegein
28-03-2014 09:07 | DAF | auteur De Redactie

ZOETERMEER - AL Tranport en Verhuizingen mocht onlangs een nieuw voertuig in ontvangst nemen. De carrosserie is van Lamboo uit Zoetermeer en is gemonteerd op een DAF LF chassis, geleverd door Cosmo Trucks Utrecht.

AL Transport is een bedrijf wat opgericht is in 1989. Het bedrijf is werkzaam in zowel de transport als de verhuisbranche met eigen voertuigen. Er zijn voertuigen voor nationale- en regiodistributie, internationaal transport en binnen- en buitenlandse verhuizingen.

De carrosserie is gebouwd op een gegalvaniseerd onderframe, in een zogenaamde ‘badkuip’ constructie voor extra stevigheid. Het achterportaal is volledig RVS en wordt afgesloten door plywood achterdeuren. In het portaal zijn extra toplichten gemonteerd. Onder de carrosserie is een BAR onderschuif laadklep gemonteerd, voorzien van een eigen accuset in een RVS kist. Het interieur bestaat uit een platen vloer en twee rijen bindrails. In het geïsoleerde dak zijn Led lampen gemonteerd. En de carrosserie is geheel in de kleur van de cabine gespoten.