Clicky


Keurmerk voor Lauwen Transport Etten-Leur

Keurmerk voor Lauwen Transport Etten-Leur
27-03-2014 10:33 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

ZOETERMEER - Lauwen Transport B.V. uit Etten-Leur heeft het Keurmerk Transport en Logistiek uit handen van Transport en Logistiek Nederland ontvangen. Lauwen Transport B.V. laat hiermee zien te voldoen aan een serie hoge kwaliteitseisen voor ondermeer de bedrijfsvoering en interne processen. Met het behalen van het Keurmerk Transport en Logistiek is Lauwen Transport een weg ingeslagen van verdere professionalisering.

Lauwen Transport is in 1989 opgericht en is momenteel een modern transportbedrijf met 14 trekkende eenheden en een ecocombi (LZV). Sinds vele jaren verzorgt Lauwen Transport het vervoer van complete- als deelzendingen van Zuid-West Nederland naar de regio Parijs. Tevens zijn zij ook actief in het containertransport. Er wordt een breed scala aan producten vervoerd waarvoor specifiek transportmaterieel ter beschikking staat. Met de deelname aan het Keurmerk Transport en Logistiek, wil Lauwen zich zichtbaar in de markt profileren als een partij die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.

Het Keurmerk Transport & Logistiek borgt kwaliteit en vakmanschap in de bedrijfsvoering, met de nodige aandacht voor onder meer de bedrijfsvoering, de interne processen, de communicatie, de duurzaamheid en andere onderwerpen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Houders van het Keurmerk maken structureel werk van thema's als emissiereductie, (verkeers)veiligheid, goed werkgeverschap, continuïteit en imago.