Clicky

 
Transport Online - Alpe d'Huzes zoekt logistieke hulp

Alpe d'Huzes zoekt logistieke hulp

Alpe d'Huzes zoekt logistieke hulp
27-03-2014 09:35 | Transport | auteur De Redactie

ZOETERMEER - Op 5 juni 2014 gaan ruim 5000 mensen de strijd met de legendarische berg Alpe d’Huez. Duizenden mensen gaan op één dag zo vaak mogelijk de loodzware beklimming van deze legendarische berg doen om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker. 

Om dit evenement succesvol te laten verlopen, is een efficiënte logistieke operatie nodig. Dat kan de organisatie niet alleen. Het nieuwe bestuur van Alpe d’HuZes heeft daarom TLN benaderd. De organisatie is op zoek naar transportondernemers en logistiek dienstverleners die het evenement willen ondersteunen.

Zonder transport staat alles stil. TLN heeft veel respect voor al die mensen die ook dit jaar weer mee doen aan Alpe d’HuZes om geld in te zamelen voor dit goede doel. Met die reden wil TLN de organisatie helpen om vervoerders te vinden die het logistieke proces rondom dit evenement ondersteunen en de spullen van en naar Frankrijk gaan vervoeren. Daarop heeft TLN eveneens de hulp van Transport Online ingeroepen om op zoek te gaan naar logistieke hulp.

Ook heeft het evenement behoefte aan kennis van evenementenlogistiek. TLN heeft de organisatie van Alpe d’HuZes in contact gebracht met de NHTV in Breda. Een student evenementenlogistiek zal komende maanden ondersteuning bieden om het logistieke proces in te richten.

Voor het transport richting Alpe d’Huez zijn daarnaast diverse vrachtwagens met chauffeur nodig. Afgelopen jaar zijn er ongeveer 30 vrachtwagens ingezet. Afsluitbare kasttrailers hebben de voorkeur maar ook zijltrailers waarbij het dak open kan en een dieplader zijn gewenst voor het transport van aggregaten en een shovel. Vanwege beperkte heftruck capaciteit, zijn wagens met een kooiaap of een laadklep het gemakkelijkst.

Interesse

Als u het leuk vindt om dit evenement met uw bedrijf te ondersteunen of als u vragen heeft, kunt u contact opnemen met clusterfaciliteiten@alpe-dhuzes.nl.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,926
Diesel1,895

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden