Clicky


BVB Logistics uit De Lier ontvangt Keurmerk Transport en Logistiek

BVB Logistics uit De Lier ontvangt Keurmerk Transport en Logistiek
25-03-2014 10:22 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

DE LIER - BVB Logistics uit De Lier heeft uit handen van Transport en Logistiek Nederland (TLN) het Keurmerk Transport & Logistiek (KTL) ontvangen. De Zuid Hollandse vervoerder laat hiermee zien te voldoen aan een serie hoge kwaliteitseisen voor onder meer de bedrijfsvoering en de interne processen.

Het keurmerk werd overhandigd aan de directeuren Dirk en Jaap Vreeken. BVB Logistics is een logistiek dienstverlener die gespecialiseerd is in het transport van bulkvrachten en het vervoeren en kiepen van 20ft, 30 ft, 40ft en 45ft zeecontainers. Met 40 eigen vrachtauto’s en een team van 50 vaste medewerkers vervoeren ze dagelijks vrachten door heel Europa. Voor BVB Logistics is logistiek topsport. Want kwaliteit valt of staat bij de inzet, coaching en opleiding van de medewerkers.

Het Keurmerk Transport & Logistiek borgt kwaliteit en vakmanschap in de bedrijfsvoering, met de nodige aandacht voor onder meer de bedrijfsvoering, de interne processen, de communicatie, de duurzaamheid en andere onderwerpen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Houders van het Keurmerk Transport en Logistiek maken structureel werk van thema's als emissiereductie, (verkeers)veiligheid, goed werkgeverschap, continuïteit en imago.