Clicky


Bestuurder bekneld bij botsing met goederentrein in Bunnik

Bestuurder bekneld bij botsing met goederentrein in Bunnik
24-03-2014 17:00 | Algemeen | auteur De Redactie

BUNNIK - Op maandagmorgen vond een aanrijding plaats waarbij een auto en een goederentrein waren betrokken. Een 60-jarige automobilist uit Houten moest uit zijn totaal vernielde auto worden bevrijd. De machinist van de goederentrein bleef ongedeerd, meldt de politie.

Rond 11:30 uur kregen agenten een melding van een aanrijding op de spoorwegovergang van de Groeneweg. Ter plaatse troffen agenten een totaal vernielde personenauto aan. In de auto zat de Houtenaar bekneld en was niet aanspreekbaar. Een mobiel medisch team, aangevoerd met de traumaheli, verleende eerste hulp en stabiliseerde het slachtoffer. De brandweer bevrijdde de automobilist en hij werd met een ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

De machinist van de goederentrein was na het ongeval doorgereden in de richting van Maarssen. Het treinverkeer tussen Utrecht-Centraal en Driebergen-Zeist werd stilgelegd. Na afronding van het onderzoek en het weghalen van het wrak, werd het spoortraject vrijgegeven. De politie stelt nader onderzoek in naar de toedracht van het ongeval. Volgens de behandelend arts was de Houtenaar bij kennis en goed aanspreekbaar.