Clicky

 
Transport Online - Naast overlast ook werk voor transporteurs door NSS 2014 [+foto's & video]

Naast overlast ook werk voor transporteurs door NSS 2014

Naast overlast ook werk voor transporteurs door NSS 2014 [+foto's & video]
24-03-2014 17:02 | Transport | auteur De Redactie

AMSTERDAM - [update ma 16:59 uur] Naast een hoop overlast voor transporteurs vanwege de Nucleaur Security Summit(NSS) levert het een aantal transporteurs ook een hoop werk op.

Voorafgaand aan de NSS bijeenkomst zal de Amerikaanse president Barack Obama maandag een bezoek brengen aan het Rijksmuseum in Amsterdam.

Eerder deze week kondigde de gemeente Amsterdam al aan dat er 'weinig tot niet te zien' zou zijn van de Amerikaanse president. Nu is duidelijk waarom.

Op het Museumplein is een muur van zeecontainers gestapeld. Niemand kan er door- of omheen kijken. Al deze tientallen containers zijn door onder meer Wagenborg Nedlift op hun plek gezet.

Braanker Logistics uit Alblasserdam heeft de 60 containers vervoert en zal deze week ze ook weer afvoeren, meldt het bedrijf maandag aan Transport Online.

Obama brengt samen met premier Mark Rutte (VVD) en de Amsterdamse burgemeester Eberhard van der Laan (PvdA) maandagochtend een bezoek aan het museum. Daarna vertrekt de president per helikopter naar Den Haag voor de Nucleaur Security Summit.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,983
Diesel1,614

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions