Transport Online - TLN en TVM gaan nauwer samenwerken

 


TLN en TVM gaan nauwer samenwerken

TLN en TVM gaan nauwer samenwerken
20-03-2014 16:05 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

ZOETERMEER - Transport en Logistiek Nederland (TLN) en verzekeraar TVM gaan hun samenwerking intensiveren. Volgens beide organisaties speelt verkeersveiligheid en criminaliteitspreventie een steeds belangrijkere rol binnen de sector Transport en Logistiek. Door nauwer samen te gaan werken willen TLN en TVM de veiligheid in de logistiek en service aan de leden verder verbeteren.

Schades en criminaliteit kosten ondernemers jaarlijks veel geld, tijd en levert een hoop ergernissen op. Bovendien wordt het imago van de sector aangetast. Veel van deze schades zijn te voorkomen door onderzoek te doen naar de oorzaken en deze met gerichte maatregelen vervolgens zo veel mogelijk te beperken.

De samenwerking tussen TLN en TVM zal zich daarom richten op onderzoek, het ontwikkelen van producten en diensten en het gezamenlijk oppakken van relevante beleidsdossiers. Door deze nauwere samenwerking kunnen beide organisaties veel beter gebruik maken van elkaars kennis en netwerk. Hierdoor wordt niet alleen voor TLN en TVM meerwaarde gecreëerd, maar zullen bovenal de leden hiervan profiteren door een betere dienstverlening.

Om de samenwerking te bekrachtigen tekenden Arthur van Dijk en Peter Sierat (beiden TLN) en Arjan Bos en Paul Haverkamp (beiden TVM) op 19 maart 2014 tijdens de Tafel van TVM een overeenkomst.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,604
Diesel1,337

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden