Clicky


Xtreem Transport BV failliet verklaard

Xtreem Transport BV failliet verklaard
19-03-2014 19:12 | Faillissementen | auteur De Redactie

SON - Voor de rechtbank van Oost-Brabant is op woensdag 19 maart Xtreem Transport BV, gevestigd aan de Ekkererijt 3133 in Son,  failliet verklaard. Bij het bedrijf werken volgens de laatste gegevens van de Kamer van Koophandel rond de 36 werknemers.

De oorzaak voor het faillissement is op dit moment niet bekend. De curator van het vandaag failliet verklaarde bedrijf was woensdagmiddag niet bereikbaar voor een toelichting.

Of het bedrijf een doorstart zal maken is eveneens niet bekend. Op dinsdag 1 oktober 2013 werd al Xtreem Bultransport failliet verklaard. Dat bedrijf was gevestigd op hetzelfde adres als Xtreem Transport BV.

In 1934 is de onderneming opgericht door de heer H.A.M. Priems, wat later bekend werd onder de naam ’Priems Internationaal Transportbedrijf B.V. ‘. Tot ver na de oorlog was Priems een allround transportbedrijf, met beginnende specialisatie in het vervoeren van exceptionele lading. In augustus 2010 heeft het zittend management een Management Buy-Out verricht om de ingezette koers verder door te ontwikkelen, onder de naam Xtreem Transport.

Door de jaren heen heeft Xtreem Transport zich, volgens eigen zeggen, ontwikkeld tot een belangrijke 3-PL+ logistiek dienstverlener in de prefab betonindustrie en exceptioneel transport, waarbij de nadruk steeds meer gelegd werd op het ontwikkelen van logistieke concepten voor de bouwsector en het verzorgen van exceptioneel transport. Met als doel kostenbesparingen te realiseren door de gehele supply chain van haar klanten.