Clicky


Krone Coolliner voor Jos Veldboer

Krone Coolliner voor Jos Veldboer
17-03-2014 17:07 | Trailers | auteur De Redactie

NOORD-SCHARWOUDE - Onlangs nam Koel- en Vrieshuis Veldboer in Noord-Scharwoude zijn eerste Krone Coolliner Duoplex Steel in gebruik.

De inzet van de oplegger bij Veldboer is vooral voor het aan- en afvoeren van diepvries producten van de opdrachtgevers naar de vrieshuizen van Veldboer. Daarvoor heeft Veldboer een jong en goed onderhouden wagenpark op de weg.  De inzet is speciaal omdat er per dag vele malen wordt aangedokt in de laadkuil. Daarvoor zijn er speciale aanpassingen aan deuren en achterzijde van de oplegger  gedaan. Krone biedt haar klanten deze mogelijkheden in de diverse producten. De koelmachine werd geleverd door Carrier.

Om het geheel te completeren bracht De Graaf Autospuitbedrijf in Zwaagdijk een prachtige belettering aan van een van de opdrachtgevers van Veldboer.

Wilt u zelf de Krone Coolliner bewonderen. Dan kunt u zich natuurlijk op de Krone stand melden de komende dagen op de beurs Transport Compleet van 18 t/m 20 maart in Hardenberg. De medewerkers van Krone helpen u ook na de beurs graag verder met het tot stand brengen van de juiste Krone Coolliner voor uw gebruik.

Foto's

  • Plukon
    Plukon