Clicky


Kuehne + Nagel wederom gecertificeerd als Top Employer

Kuehne + Nagel wederom gecertificeerd als Top Employer
13-03-2014 10:22 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

ROTTERDAM – Kuehne + Nagel Nederland meldt met trots dat het officieel door het Top Employers Institute is gecertificeerd vanwege zijn uitmuntende arbeidsvoorwaarden.

Het jaarlijkse internationale onderzoek van het Top Employers Institute erkent toonaangevende werkgevers wereldwijd: Bedrijven die uitstekende arbeidsvoorwaarden bieden, ondersteuning geven voor de ontwikkeling van talent op alle niveaus binnen het bedrijf en ernaar streven om de arbeidsomstandigheden constant te verbeteren. Kuehne + Nagel Nederland heeft de exclusieve certificering Top Employers Nederland 2014 voor het tweede opeenvolgende jaar ontvangen.

Het Top Employers Institute (voorheen CRF Institute) reikt wereldwijd certificaten uit voor uitmuntendheid inzake de arbeidsomstandigheden die werkgevers voor hun werknemers creëren. Het Instituut heeft zojuist de resultaten bekendgemaakt van zijn jaarlijkse onderzoek naar de arbeidsomstandigheden van belangrijke werkgevers in Nederland. Kuehne + Nagel Nederland kan met genoegen melden, dat het als één van de selecte organisaties de certificering Top Employers Nederland 2014 heeft ontvangen – een officiële erkenning van zijn uitstekende personeelsbeleid.

Het Top Employersproces omvat een streng onderzoek. De certificering wordt alleen toegekend als het onderzochte bedrijf aan een strenge standaard voldoet. Om het proces verder te valideren, worden alle verstrekte antwoorden aan een onafhankelijke audit onderworpen. Dit betekent dat de uitstekende arbeidsomstandigheden binnen Kuehne + Nagel Nederland zorgvuldig zijn nagetrokken. De onderneming mag zich dus met recht rekenen tot een selecte groep Top Employers.

Het Top Employers Institute heeft beoordeeld wat Kuehne + Nagel Nederland zijn werknemers aanbiedt aan de hand van de volgende criteria:

• Primaire arbeidsvoorwaarden
• Secundaire arbeidsvoorwaarden
• Training & Ontwikkeling
• Carrièremogelijkheden
• Cultuurmanagement

Harm Otten, HR director voor Kuehne + Nagel: "We weten dat onze werknemers het hart zijn van ons bedrijf. Het is cruciaal dat we goed voor ze zorgen om als bedrijf succesvol te zijn en daarom doen we alles wat binnen onze mogelijkheden ligt om een topwerkgever te zijn. Dat we nu wederom zijn uitgeroepen tot één van de Top Employers Nederland 2014 laat zien dat we inderdaad zo goed presteren als we hadden gehoopt. We zijn erg trots dat we tot deze exclusieve groep van Top Employers behoren."