Zo'n 25 tips over dood oud-minister Els Borst

Zo'n 25 tips over dood oud-minister Els Borst
12-03-2014 13:24 | Binnenland | auteur De Redactie

AMSTERDAM - De politie heeft rond de 25 tips gekregen over de dood van oud-minister Els Borst. Dat bevestigde een woordvoerder van de politie woensdagochtend. Hoeveel van de tips bruikbaar zijn, kan nog niet worden gezegd.

De politie deed dinsdagavond een brede oproep in het programma Opsporing Verzocht. Mensen die iets gehoord of gezien hebben in de omgeving van de Ruysdaellaan in Bilthoven werd gevraagd zich te melden.

Els Borst werd op 10 februari dood in haar garage in Bilthoven gevonden. De politie gaat ervan uit dat ze twee dagen eerder om het leven was gebracht. Getuigen die de 81-jarige Borst op 8 februari nog hebben gezien nadat ze het D66-congres in Amsterdam had bezocht wordt gevraagd de politie te benaderen. Ook wordt gezocht naar een vrouw en een verwarde man die mogelijk belangrijke informatie hebben.

Het forensisch onderzoek in de omgeving van de woning heeft nog geen concrete resultaten opgeleverd. Volgens de zegsman is 'alles' wat duikers in het bosvijver bij het huis van Borst dinsdag hebben aangetroffen meegenomen. Of er iets belangrijks voor het onderzoek tussen zit moet nog worden uitgezocht. (Novum)Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,770
Diesel1,450

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden