Transport Online - De Winter Logistics ontvangt TLN keurmerk

De Winter Logistics ontvangt TLN keurmerk

De Winter Logistics ontvangt TLN keurmerk
11-03-2014 09:35 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

HONSELERSDIJK - De Winter Logistics uit Honselersdijk heeft het Keurmerk Transport en Logistiek uit handen van Transport en Logistiek Nederland [TLN] ontvangen. De Winter Logistics laat hiermee zien te voldoen aan een serie hoge kwaliteitseisen voor ondermeer de bedrijfsvoering en interne processen.

De Winter Logistics is actief in het sierteeltvervoer en beschikt over eigen vestigingen op de vijf veilingcentra, namelijk Naaldwijk, Aalsmeer, Rijnsburg, Venlo/Herongen en Bleiswijk. Recent heeft het bedrijf een strenge audit ondergaan om te kijken of aan de voorwaarden voor het Keurmerk wordt voldaan. Met de deelname aan het Keurmerk Transport en Logistiek, wil De Winter Logistics zich zichtbaar in de markt profileren als een partij die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. De Winter Logistics heeft het Keurmerk Transport en Logistiek met de specialisatie Sierteeltvervoer ontvangen. De specialisatie staat daarbij garant voor de vakkennis en inzet van het juiste materieel.

Het Keurmerk

Volgens Bas Ruiterman – coördinator Kwaliteit binnen De Winter Logistics – laat het Keurmerk Transport en Logistiek zien dat de logistieke dienstverlener een betrouwbare partner is voor opdrachtgevers en dat maatschappelijk verantwoord ondernemen serieus genomen wordt. “We leiden ons bedrijf met respect voor mens, natuur en maatschappij. Dat straalt weer positief af op ons imago."

Het keurmerk Transport en Logistiek borgt namelijk kwaliteit en vakmanschap in de bedrijfsvoering, met de nodige aandacht voor onder meer de bedrijfsvoering, interne processen, communicatie, duurzaamheid en andere onderwerpen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. TLN spreekt daarom ook van vernieuwend ondernemen. Houders van het Keurmerk Transport en Logistiek maken structureel werk van thema’s als emissiereductie, (verkeers)veiligheid, goed werkgeverschap en continuïteit.

Kernwaarden en keurmerk

"De voordelen van het keurmerk sluiten naadloos aan bij de kernwaarden binnen De Winter Logistics: Samen, Dienend en Betrouwbaar”, aldus de coördinator Kwaliteit binnen de organisatie.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 6 juli t/m zondag 12 juli

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,683
Diesel1,325

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions