Clicky


Onbekende vrachtwagenchauffeur ernstig gewond door brandende vrachtwagen

Onbekende vrachtwagenchauffeur ernstig gewond door brandende vrachtwagen [+foto's]
10-03-2014 20:33 | Buitenland | auteur De Redactie

WALSRODE(D) - Een tot nu toe onbekende vrachtwagenchauffeur is maandag ernstig gewond geraakt nadat zijn vrachtwagen, geladen met spuitbussen haarspray, op de Duitse A7 in vlammen op is gegaan. De vrachtwagen vatte vlam na een aanrijding met in totaal drie vrachtwagens. Door de hitte explodeerden de bussen en lagen in de wijde omtrek.

De chauffeur van de eerste vrachtwagen bleef ongedeerd, een andere vrachtwagenchauffeur raakte lichtgewond en een tot nu toe onbekende vrachtwagenchauffeur raakte ernstig gewond.

De vrachtwagenchauffeur had geen identiteitspapieren op zak en omdat zijn vrachtwagen volledig in vlammen is opgegeaan is ook daaruit niet op te maken wie de man is. De politie is daarom op zoek naar getuigen van het ongeval of mensen die meer over de chauffeur kunnen vertellen.

Weet u wie de gewonde chauffeur mogelijk kan zijn? Of heeft u mogelijk film- of fotomateriaal van de brand? Neemt u dan contact op met de Duitse politie van Bad Fallingborstel op nummer: +49 5162 9720

De A7 is tot 18:30 uur aan beide kanten volledig afgesloten geweest vanwege opruimwerkzaamheden. Inmiddels is één rijstrook richting het noorden vrijgegeven. De andere rijstrook zal nog zeker tot in de nachtelijke uren afgesloten blijven, meldt de Duitse politie.