Clicky


DAF XF440 FT Euro 6 Super Space Cab voor Leo de Jong Transport

DAF XF440 FT Euro 6 Super Space Cab voor Leo de Jong Transport
10-03-2014 11:10 | DAF | auteur De Redactie

In navolging van de levering van drie DAF CF trekkers heeft Blom-DSW deze DAF XF440 FT Euro 6 Super Space Cab trekker afgeleverd aan Leo de Jong Transport uit Maasdijk.

De nieuwe DAF XF wordt aangedreven door de Paccar MX11 Euro 6 motor met 440 pk in combinatie met een AS-Tronic geautomatiseerde 12-versnellingsbak. Daarnaast is er gekozen voor een MX motorrem voor extra remvermogen.

De ruime Super Space Cab cabine is uitgerust met onder andere een luxe luchtgeveerde chauffeursstoel, Argenta interieur afwerking, volle gordijnen, een Truckphone.

Daarnaast is de trekker opgebouwd met een luxe Pioneer Radio/CD/Mp3 speler, CLANG laadinrichting, een 24V contactdoor en een VLG klapbord.

Ook is de auto volledig in de huisstijl van Leo de Jong Transport gespoten in onze spuiterij. Hierbij is lijn met de nieuwe CF trekkers ook de grille mee gespoten. Vervolgens is de XF door Tanco Reklame bestickerd met de bedrijfslogo's.

Leo de Jong Transport: een veelzijdige logistieke partner met groupage als specialiteit Transport van voedingsmiddelen volgens de HACCP-richtlijnen naar het noordelijkste puntje van Nederland. Vervoer van bouwmaterialen naar hartje Rotterdam. De geconditioneerde opslag van producten bij vijf graden Celsius. Buitenopslag van goederen die pas over twee weken een definitieve bestemming krijgen.

Ooit geweten dat Leo de Jong Transport zo’n veelzijdig bedrijf is? Dat zijn ze ook. Veelzijdig, maar vooral ook flexibel, klantvriendelijk en betrouwbaar. Als specialisten in transport en opslag – beter gezegd: logistieke partner – staan zij elke dag klaar voor een grote groep van opdrachtgevers.