Transport Online - Elf nieuwe MAN Euro 6 vrachtwagens voor BUKO Transport

Elf nieuwe MAN Euro 6 vrachtwagens voor BUKO Transport

Elf nieuwe MAN Euro 6 vrachtwagens voor BUKO Transport
07-03-2014 12:26 | M.A.N. | auteur De Redactie

BEVERWIJK - BUKO Transport uit Beverwijk heeft 11 nieuwe MAN Euro 6 vrachtwagens toegevoegd aan haar wagenpark. De eerste vrachtwagen is geleverd en heeft naast de jongste Euro normering ook een optimale laadcapaciteit. De kipper wordt ingezet voor werkzaamheden op het terrein van AEB Amsterdam. 

Duurzame samenwerking Wouter Langendijk, directeur BUKO Transport: "Wij mogen al jarenlang het transport van bodemassen verzorgen voor AEB Amsterdam. En daar zijn wij trots op. Wij zijn ons bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en investeren in de toekomst. Een nieuw wagenpark conform de jongste Euro normering sluit daar naadloos op aan."  

Paul Koolbergen, manager productie  AEB Amsterdam:  "In BUKO hebben we een partner gevonden voor duurzaam transport van onze bodemassen. Wij zijn al jaren tevreden over onze samenwerking.  Met de aanschaf van de nieuwe voertuigenlijn heeft BUKO een nieuwe stap gezet in de verduurzaming van haar activiteiten. Een mooie ontwikkeling die AEB Amsterdam natuurlijk van harte onderschrijft."

Speciale uitvoering De 10x4 MAN vrachtwagen is de eerste uit een serie van 11 nieuwe Euro 6 vrachtwagens. De wagen is voorzien van een laadbak met 10% meer inhoud dan standaard. Door de grotere bakinhoud wordt het afvallen van lading voorkomen en een groter laadvolume mogelijk gemaakt. Tevens is deze kipper uitgerust met een automaat waardoor geluidsoverlast voor de omgeving tot het minimum wordt beperkt.

Foto's

 • Vydraulics
  Vydraulics
 • Van Helden
  Van Helden
 • Van Helden
  Van Helden
 • J.Roeland
  BABINSKI

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,836
Diesel1,505

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions