Clicky

 
Transport Online - Ploeger Logistics op weg voor ANWB Telstar Trading B.V.

Ploeger Logistics op weg voor ANWB Telstar Trading B.V.

Ploeger Logistics op weg voor ANWB Telstar Trading B.V.
05-03-2014 15:02 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

HARDERWIJK - Ploeger Logistics verzorgt vanaf begin 2014 de distributie voor de ANWB Telstar Trading-filialen in heel Nederland. Dit gebeurt vanuit het distributiecentrum van ANWB Telstar Trading in Harderwijk. De keuze voor de Harderwijkse logistiek dienstverlener is gebaseerd op de dedicated vervoersoplossing die Ploeger aanbiedt en de bewezen kwaliteit in het voortraject. Bovendien speelde de korte afstand tussen de Harderwijkse partijen een rol in de keuze.

Ploeger verzorgt de bevoorrading van de ANWB-winkels. Dat betekent het vervoeren van onder andere kleding, sneeuwkettingen, dakkoffers, navigatiesystemen, fietsendragers en allerlei andere recreatiematerialen.

Maatwerkoplossing

De logistieke planning wordt dagelijks volledig door Ploeger verzorgd, waarbij de focus ligt op de flexibiliteit en kwaliteit. De dedicated vervoersoplossing geeft de ANWB een hoge leverbetrouwbaarheid en een fijnmazig distributienetwerk voor de filialen. Dankzij de maatwerkoplossing worden de ANWB-filialen van dinsdag tot en met vrijdag twee keer per week beleverd. Vier tot zes vaste vervoerscombinaties van Ploeger rijden voor de ANWB, wat waar nodig wordt aangevuld met zendingen via het groupagevervoer.

“Juist de combinatie van dedicated en groupage maakt dat we ANWB altijd een perfect passende oplossing kunnen bieden”, aldus Adwin Ploeger, directeur van Ploeger.

Betrouwbaarheid

Gerbert de Vries, logistiek manager van ANWB Telstar Trading B.V. is enthousiast over de nieuwe samenwerking met Ploeger: “Ploeger liet in het voortraject en nu ook bij de daadwerkelijke uitvoering duidelijk zien dat zij een oplossing op maat kunnen bieden. Dat biedt ons een hoge betrouwbaarheid, flexibiliteit en cost-control, wat uiteindelijk ten goede komt aan de klanten van onze winkels. De combinatie van deze factoren gaf voor ons de doorslag. Bijkomend voordeel is dat we elkaars directe buren zijn, dat spaart ook nog eens de nodige distributiekilometers uit!”

Operational excellence

Voor Ploeger betekent de opdracht het beleveren van de 76 ANWB-filialen vier tot zes routes per dag. De ANWB heeft de ambitie om de komende tijd verder te groeien in het aantal vestigingen. Ploeger groeit daarin met ANWB mee, door nog eens één of twee wagens aan de routes toe te voegen. De logistiek dienstverlener wil in de toekomst haar specialisme in contract vervoer verder uitbreiden, om zo meer klanten te ontzorgen met maatwerk-oplossingen.

Adwin Ploeger, directeur van Ploeger: "Wij zijn verheugd deze toonaangevende partij te mogen verwelkomen. Het is een prachtige start van 2014, waarbij we voor ANWB gaan bewijzen hoe operational excellence bij Ploeger vorm en inhoud krijgt."

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,995
Diesel1,910

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden