Transport Online - Doorstart René Holweg Transport Den Bosch blijft mogelijk

 


Doorstart René Holweg Transport Den Bosch blijft mogelijk

Doorstart  René Holweg Transport Den Bosch blijft mogelijk
22-11-2011 17:06 | Faillissementen | auteur Marcel van der Voort
DEN BOSCH – "Bij mij hebben zich diverse gegadigden gemeld, waardoor een doorstart nog altijd tot de mogelijkheden behoort", aldus curator mr. Flip Scheurs over de kansen op een vervolg van het 15 november failliet verklaarde René Holweg Transport uit Den Bosch.

"Op dit moment worden de diensten normaal uitgevoerd, omdat er een boedelkrediet beschikbaar is", verduidelijkt hij over de ontwikkelingen bij het bedrijf aan de Moeskampweg 3.

En vervolgt: "In afwachting van het verloop van de onderhandelingen is de stemming onder de medewerkers positief en hoopvol, wat tot uiting komt in een dienstverlening zoals gebruikelijk."

Namen doorstartkandidaten
Bij de gesneuvelde transportondernemingen werken 50 personen. Het transportbedrijf is ten onder gegaan aan liquiditeitsproblemen.

De holding is niet failliet. Daar werken zo'n 20 mensen.

De namen van de doorstartkandidaten zijn niet bekend gemaakt. Eerder hebben bronnen aan de redactie van Transport Online gemeld dat de Cornelissen Group Nijmegen een doorstartkandidaat is. Dat is bij die onderneming overigens niet bevestigd, maar evenmin ontkend.

De onderneming vervoert pakketen, vergelijkbaar met de vroegere Van Gend & Loos. Het gaat vaak om grotere pakketten dan DHL vervoert.

Auteur: Marcel van der Voort

Lees ook:
» René Holweg Transport BV Den Bosch failliet


Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,589
Diesel1,339

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden