Clicky


PAX Bouw- en Industrieservice behaalt VCA-P

PAX Bouw- en Industrieservice behaalt VCA-P
04-03-2014 16:42 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

Vanuit het streven naar veilige werkomstandigheden heeft PAX Bouw- en Industrieservice wederom een grote stap voorwaarts gezet. Jarenlang werd er al gewerkt volgens de VCA* en VCA** normen, maar sinds februari 2014 zijn wij ook de trotse bezitter van het VCA Petrochemie 2008/05 (VCA-P) certificaat. Hiermee worden de inspanningen bevestigd die PAX Bouw- en Industrieservice levert op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

VCA staat voor Veiligheids Checklist Aannemers en is in het leven geroepen om bepaalde niveaus van veilig werken te kunnen waarborgen. Binnen de VCA certificeringen is VCA-P het hoogst haalbare niveau en heeft voornamelijk als doel het veiligheidsbewustzijn van de medewerkers te bevorderen. Bij PAX Bouw- en Industrieservice wordt dit onder andere gerealiseerd door uitgebreide werkinstructies, investeren in (bij)scholing en het periodiek uitvoeren van toolboxmeetings.

“Veiligheid staat bij PAX Groep hoog in het vaandel. Met het VCA-P certificaat kunnen we deze veiligheid waarborgen en laten we zien dat we aan de strenge eisen voldoen. Maar bovenal willen we natuurlijk dat onze medewerkers aan het eind van de werkdag weer veilig en wel richting huis gaan”, aldus Sjoerd Plantinga, directeur PAX Groep.

Met het behalen van het VCA-P laat PAX Bouw- en Industrieservice zien dat onder alle omstandigheden veilig en doelgericht gewerkt wordt, nu en in de toekomst.