Clicky


T Comm Tracking & Tracing verder als T Comm Telematics

T Comm Tracking & Tracing verder als T Comm Telematics
03-03-2014 09:50 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

Zoetermeer - Een nieuwe naam, een nieuwe huisstijl en een nieuwe webportal markeren een nieuwe periode voor T Comm Telematics, de nieuwe bedrijfsnaam voor T Comm Tracking & Tracing. T Comm Telematics is specialist in het draadloos meten, registreren en realtime inzichtelijk maken van de locatie en staat van trailers, motor- en aanhangwagens en de conditie van de lading hierin. Met de nieuwe bedrijfsnaam wil T Comm Telematics duidelijker aangeven dat de focus ligt op het realtime monitoren van ladingdragers en de grote variatie aan sensoren die afgelezen kunnen worden. De huisstijl wordt de komende weken gefaseerd uitgerold.

De nieuwe bedrijfsnaam sluit volgens Michael Verweij, directeur van T Comm Telematics, veel beter aan bij de kernactiviteiten van T Comm Telematics. "Onze klanten hebben met onze systemen een volledig, realtime inzicht in hun voertuigen en kunnen hierdoor hun bedrijfsprocessen optimaliseren. Onze kracht zit niet in ‘tracking & tracing’, hetgeen wel de basis is van het systeem, maar in de draadloze sensoren die inzicht bieden in onder andere temperaturen, deuropeningen, Truck-ID, brandstofniveau van de koelmachine, bandenspanning en dieseluren van de koelmotor."

Nieuwe webportal T Comm Telematics introduceert bovendien een compleet nieuwe webportal, waar alle realtime informatie van voertuigen inzichtelijk is. Deze webportal is in samenwerking met een groot aantal klanten van T Comm Telematics ontwikkeld. Op deze nieuwe portal zijn een aantal belangrijke veranderingen doorgevoerd ten opzichte van de huidige webportal. Zo is gelijk in het dashboard informatie beschikbaar van alle gekoppelde sensoren, zoals Truck-ID, deuropeningen en fuel level. Alarmmeldingen worden in het dashboard overzichtelijk weergegeven en vanaf dit beginscherm zijn direct rapportages uit te draaien. De portal is geheel naar eigen wens in te richten, de instellingen blijven per gebruiker behouden.

Easy Intelligence

De nieuwe webportal is ontwikkeld vanuit de kernwaarde Easy Intelligence; T Comm Telematics verzamelt zeer veel data, maar biedt klanten uitsluitend bruikbare en overzichtelijke informatie die op een gebruiksvriendelijke, intuïtief werkende web portal inzichtelijk is. Binnen 3 klikken is de klant bij de informatie die hij zoekt. Via de nieuwe portal is het ook eenvoudiger T Comm Telematics te integreren met andere systemen, zoals boordcomputers en temperatuurrecorders.

T Comm Telematics is specialist in het draadloos meten, registreren en realtime inzichtelijk maken van de locatie en staat van trailers, motor- en aanhangwagens en de conditie van de lading hierin. Onze oplossing wordt wereldwijd ingezet bij voedseltransport (levensmiddelen, AGF, vis, vlees), vervoer van bloemen en planten, farmaceutische producten, chemicaliën en vee. Daarbij gaat onze dienstverlening verder dan het monitoren van uw vracht. Onze volledig geïntegreerde systemen helpen u uw bedrijfsprocessen te optimaliseren.