Transport Online - Koeltrans Angeren BV ontvangt Keurmerk Transport en Logistiek

Koeltrans Angeren BV ontvangt Keurmerk Transport en Logistiek

Koeltrans Angeren BV ontvangt Keurmerk Transport en Logistiek
28-02-2014 20:05 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

ANGEREN - Transportondernemer Koeltrans Angeren BV heeft uit handen van Transport en Logistiek Nederland (TLN) het Keurmerk Transport & Logistiek (KTL) ontvangen. De Gelderse vervoerder laat hiermee zien te voldoen aan een serie hoge kwaliteitseisen voor onder meer de bedrijfsvoering en de interne processen.

Het keurmerk werd overhandigd aan eigenaren Linda Kuipers en Günther Maters. Koeltrans is een jong, enthousiast familiebedrijf met circa 40 werknemers dat zich heeft toegelegd op geconditioneerd vervoer. Dagelijks levert de onderneming met 20 vrachtauto’s onder andere groenten, fruit, diepvriesproducten, bloemen en planten bij opdrachtgevers in Duitsland en Frankrijk.

Voor Koeltrans staan flexibiliteit en continuïteit centraal. Harde werkers, die het net iets beter willen doen dan de concurrentie. Dat betekent ook dat wet- en regelgeving zeer strikt worden nageleefd. Vanuit dit oogpunt is het bedrijf met hulp van TLN sinds kort ook gecertificeerd met de hygiënecode voor transport, opslag en distributie van levensmiddelen (HACCP Code).

Het Keurmerk Transport & Logistiek borgt kwaliteit en vakmanschap in de bedrijfsvoering, met de nodige aandacht voor onder meer de bedrijfsvoering, de interne processen, de communicatie, de duurzaamheid en andere onderwerpen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Houders van het Keurmerk Transport en Logistiek maken structureel werk van thema's als emissiereductie, (verkeers)veiligheid, goed werkgeverschap, continuïteit en imago.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 6 juli t/m zondag 12 juli

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,683
Diesel1,325

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions